Na een festival nog even na zitten, wat kun je allemaal doen?

Na een festival nog even na zitten, wat kun je allemaal doen?

Na een geweldig festival is het altijd fijn om nog even na te zitten en na te genieten van alle mooie herinneringen. Maar wat kun je eigenlijk allemaal doen tijdens deze afterparty? In deze blog gaan we het hebben over verschillende activiteiten die je kunt doen na een festival.

Ontspannen met vrienden

Na een lange dag vol dansen en feesten is het heerlijk om even tot rust te komen met je vrienden. Zoek een rustig plekje op en geniet samen van een drankje terwijl jullie herinneringen ophalen en napraten over het festival. Dit is ook het perfecte moment om een potje poker te spelen met je vrienden. Pak een kaartspel erbij en speel een gezellig potje poker onder het genot van een drankje. Wie weet win jij wel de pot en kun je je festival ticket voor volgend jaar alvast betalen!

Online poker

Ben je na het festival nog niet klaar om naar huis te gaan? Dan is online poker misschien wel iets voor jou. Tegenwoordig zijn er talloze websites waar je online poker kunt spelen. Hier kun je op elk moment van de dag terecht voor een spannend potje poker. Zo kun je nog even nagenieten van het festival terwijl je tegelijkertijd kans maakt op mooie prijzen. En wie weet ontmoet je wel nieuwe pokermaatjes tijdens het spelen!

Ontdek nieuwe muziek

Tijdens een festival ontdek je vaak nieuwe artiesten en muziekgenres. Maar ook na het festival kun je nog op ontdekkingsreis gaan. Zoek bijvoorbeeld op Spotify naar de artiesten die je hebt gezien en luister naar hun andere nummers. Wie weet ontdek je wel een nieuwe favoriete artiest! Ook kun je op social media op zoek gaan naar andere festivalgangers en hun afspeellijsten bekijken. Zo kun je nog even nagenieten van de muziek en jezelf alvast voorbereiden op het volgende festival.

Na een festival nog even nagenieten is een heerlijke manier om het festivalgevoel nog even vast te houden. Of je nu ontspant met vrienden, een potje poker speelt of nieuwe muziek ontdekt, het belangrijkste is dat je geniet van het moment. Want voor je het weet is het festival alweer voorbij en moet je weer een heel jaar wachten op de volgende editie. Dus geniet nog even na en maak mooie herinneringen om op terug te kijken!

Stressvrij feestseizoen – 3 eenvoudige toetsen om uw vakantieplezier te maximaliseren

Wat is voor jou het meest uitdagend in de aanloop naar de eindejaarsfeesten? Is het winkelen of sociale verplichtingen, of het bereiden van grote maaltijden, of misschien gewoon te veel om te doen en zo weinig tijd om het te doen? Nou, ik ben hier om een ​​paar adviezen te geven die in het begin misschien een beetje vreemd lijken, maar houd alsjeblieft geduld met me.

Elke spanning die je voelt, is een opeenstapeling van ervaringen die het afgelopen jaar zijn opgebouwd. De voorbereidingen op het laatste moment zijn het spreekwoordelijke rietje dat de rug van de kameel brak. Begrijp dat alle gebeurtenissen en ervaringen, of ze nu goed of slecht zijn, bijdragen aan deze opeenhoping van spanning. Ze zullen met de tijd verdwijnen; u kunt het proces echter versnellen met deze paar eenvoudige hints.

Gebruik creatief uitstelgedrag. Kijk, weet je, en ik weet dat we niet alles op ons bord kunnen bereiken. Word proactief en geef prioriteit aan uw “to do” -lijst. Als je geen lijst hebt, koop er dan een en snel. Uw “A” -lijst bevat de “show-stoppers”. Deze moeten worden gedaan, wat er ook gebeurt. Uw “B” -lijst bevat items die, als ze niet worden ingevuld, uw reputatie of relaties zullen schaden. Belangrijk, maar niet kritisch. Eindelijk “C” – uw “leuk om te doen” -lijst. Als anderen je onder druk zetten om taken en projecten te accepteren, leer dan “NEE” te zeggen. Zodra uw lijst is onderverdeeld in A, B en C, gooit u de lijst “C” weg en begint u de tijd te identificeren die nodig is om elk resterend item te doen. Stel vervolgens streefdata in. Overweeg ook om enkele van uw taken te delegeren.

Affectieve stoornis (ook bekend als SAD) raakt ons allemaal. Velen van ons ervaren in de winter een zekere mate van blues. Wist je dat je humeur verbetert als je je huid blootstelt aan slechts twintig minuten zonlicht per dag? Deze korte blootstelling aan zonlicht, niet noodzakelijkerwijs zonneschijn, zal helpen vitamine D te produceren en de blues op afstand te houden. Overweeg om een ​​paar lampen met een “volledig spectrum” te kopen om een ​​paar lampen te vervangen waar u veel tijd doorbrengt. Voor $ 20 per lamp zijn ze goedkoper dan een reis naar een zonnige vakantieplek!

Wist je dat uitdroging de belangrijkste oorzaak is van vermoeidheid? Als je vermoeid bent, worden je humeur, je interpersoonlijke relaties, je besluitvorming en zelfs je cognitieve vaardigheden beïnvloed. Ik stel voor dat je altijd een fles water bij je hebt. Als je meer dan een uur rijdt, blijf dan van water nippen, vooral als je degene bent die rijdt.

TIP: Voor polsbandjes bent u bij Combicraft aan het juiste adres!

Relatieadvies voor een stressvrije feestperiode

Weten hoe om te gaan met extra spanningen tijdens de feestperiode kan een lange weg helpen om ervoor te zorgen dat hechte relaties niet verslechteren voor het nieuwe jaar.

Volgens cijfers van de hulplijn voor gezinsbemiddeling overwegen ongeveer 1,8 miljoen echtparen om uit elkaar te gaan tijdens de kerstperiode, en dit cijfer houdt niet eens rekening met het aantal samenwonenden dat hun eigen weg gaat. Dit geeft aan dat paren zich ervan bewust moeten zijn dat hun relaties in deze schijnbaar gelukkige periode in feite kwetsbaar kunnen zijn. Het identificeren van problemen in een relatie die kan uitmonden in onbeheersbare problemen als stress eenmaal is opgetreden, is een van de stappen die kunnen worden genomen om ervoor te zorgen dat relaties om ongeziene redenen niet degenereren.

Dus wat maakt relaties kwetsbaar tijdens de feestdagen? Soms ontstaan ​​er in de loop van het jaar problemen die alleen tijdens de kerstvakantie tot een hoogtepunt komen. Geldzorgen en problemen op het werk kunnen leiden tot ruzie en opflakkeringen tussen partners. Mensen raken geïrriteerd over de kleinste dingen en zeggen zelfs dingen die hun dierbaren opzettelijk kunnen wegduwen. Het is normaal dat meningsverschillen bestaan; de sleutel is om constructief te argumenteren om te voorkomen dat dezelfde onderwerpen “no go areas” worden in een relatie.

Een effectieve manier om met de druk van de feestdagen om te gaan, is dat partners eraan denken om met elkaar open te staan. Het opkroppen van problemen kan leiden tot verhoogde spanningen en angsten en een grotere explosie als er eindelijk een argument losbarst. Het delen van angsten kan helpen om als koppel dichterbij te komen. Als beide partners op de hoogte zijn van de problemen die hun wederhelft bezighouden, kunnen er acties worden ondernomen om elkaar te helpen omgaan met feestelijke spanningen.

Het idee om ‘The perfect Christmas’ te hosten, kan een grote druk uitoefenen op relaties en gezinnen. Meer uitgeven dan ze zich kunnen veroorloven, voegt ook gewoon toe aan de lijst met zorgen tijdens Kerstmis. Het is belangrijk om de verwachtingen rond Kerstmis te beheren; laat het geen domper zetten op de dag dat het niet volgens plan gaat. Door te leren flexibel te zijn en door de verwachtingen te verminderen, kan men binnen het gezin van een stressvrije kerst genieten.

De 5 beste gratis festivals in het VK

Het valt niet te ontkennen dat festivals zoals Reading, Glastonbury en The Isle of Wight de hemel zijn voor liefhebbers van livemuziek. Ze zijn een kans om de beste Britse en internationale acts te vieren, waaronder golden-oldies en het nieuwste aanstormende talent. Helaas kan het betalen van kaartjes, kampeerspullen, eten, drinken en vervoer een klein fortuin kosten. Nadat tickets zijn geboekt, kennen we allemaal dat gevoel van meteorologische angst; we merken dat we bidden tot zonnegoden om de nu traditionele stortbuien te voorkomen die feestgangers in een modderig, ellendig moeras kunnen achterlaten.

Het goede nieuws is een groot aantal gratis festivals die de hele zomer door het hele VK plaatsvinden. Ik kan niet garanderen dat het niet gaat regenen (waarschijnlijk wel), maar je bespaart tenminste wat geld.

Naar verwachting zullen dit jaar meer dan 50.000 festivalgangers naar Willow Festival komen om meer dan 120 bands te zien die nummers uit een reeks genres zoals Punk, Rock, Pop, Blues en R & B spelen. Traditioneel stuurt het festival weg van grote namen en artiesten, in plaats van zich te concentreren op ongetekende acts van alle soorten, waaronder solo-artiesten en straatartiesten. Het festival duurt drie dagen en is een van de hoogtepunten op de kalender van Peterborough, met een jaarlijks bezoekersaantal.

Cardiff organiseert wederom zijn jaarlijkse zomerfestival dat gratis is voor zowel de lokale bevolking als bezoekers. Er is een mix van entertainment voor alle leeftijden en smaken, waaronder livemuziek, openluchttheater en kermissen. Er is ook een selectie van populaire sportevenementen en een overvloed aan activiteiten voor kinderen om ze overal goed te vermaken.

Een gezamenlijke samenwerking met de Society of London Theatre en Westminster Council stelt het Londense West End in staat om met zijn talenten te pronken door een aantal uitstekende uitvoeringen te presenteren die je de adem benemen. De theatergroep presenteert met trots enkele van de meest diverse en kwalitatief hoogwaardige podiumshows en geeft gratis optredens op het Londense Trafalgar Square.